Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.
“Haina face pe om“¯? Este o expresie a personalitatii si unul dintre semnele vizibile atunci cand relationam. Si aspectul si calitatea hainelor sunt in acord cu  scopul pe care ni l-am propus. Impresia pe care o produc despre noi, este singurul lucru important?
Fireste ca nu! Hainele trebuie sa fie frumoase, comode si sanatoase! Si ceea ce este mai interesant si poate va va soca la inceput, si hainele fac parte din relatia noastra cu mediul!

Noutati

Am vorbit despre fibrele naturale, despre cele ecologice si despre hainele sanatoase.
Nu am putut sa dau nicio sursa precisa nici pentru metraje, nici pentru confectii si n-am aceasta informatie inca. Am vazut insa, zilele trecute, in piata haine de vara cu o compozitie interesanta. Se vand confectii din matase de soia si vascoza. Nu sunt tesaturi ecologice, unele nu sunt 100% naturale, dar sunt mai sanatoase decat cele din poliester sau alte fibre sintetice. Mi s-au parut foarte interesante confectiile provenite din India, 100% vascoza (matase vegetala) si vopsite natural. Singura problema este fixarea culorii (click).
Daca nu ne sunt inca la indemana tesaturile ecologice, putem opta macar pentru cele naturale din bumbac, in, vascoza sau combinatii. Pentru a reduce expunerea la substantele chimice cu care au fost prelucrate, este obligatoriu sa le tineti pentru 12-24 de ore intr-o baie de apa cu otet si sare de bucatarie (clikc), dupa care limpeziti bine.
Din pacate, producatorul de canepa ecologica din Romania, produce  numai pentru export.
Asteptam vremuri mai bune!


Comentariu trimis de :
Laura
Exista un brand danez cu magazine in Bucuresti, Cluj, Brasov, Mamaia si Vama Veche, care comercializeaza "imbracaminte ecologica". Fibrele folosite sunt bumbac, canepa, ramie si matase. Chiar si etichetele sunt din fibre naturale iar ambalajele din carton recilclat. In Bucuresti au magazin in complexul Baneasa si pe Magheru...cine este interesat il gaseste.


Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentariiĀ©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu