Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.

Se spune ca apreciezi ceva deabia cand nu-l mai ai, fie el obiect, statut social, profesional sau cineva drag. Timpul trece, viata se schimba si ceea ce parea de nagandit se intampla, pur si simplu. Neprevazutul este ceea ce da vietii culoare, ne pune in evidenta sufletul, intretine scanteia din noi.

Iubim, uram, suntem fericiti sau furiosi, frustrati sau impacati, generosi sau meschini…traim!

Conteaza cum? Cel mai mult conteaza,cum!

 

  


Doar un punct de vedere?


S-a nascut pe 17 mai 1935 la Mettmann. A urmat medicina, iar in 1970 devenea seful Clinicii de Oncologie din Munchen. Din pacate insa, viata nu a fost generoasa, pe plan sentimental, cu doctorul Ryke Hamer: fiul i-a murit la varsta de 18 ani si la cateva luni dupa el s-a stins si sotia sa.
Medicul si cercetatorul german, s-a trezit la un momentdat pacient bolnav de cancer. Instruirea sa l-a determinat sa caute, sa incerce sa inteleaga de ce i se intampla acest lucru. Avand la dispozitie rezultatele cercetarilor sale de pana atunci si mijloacele necesare extinderii lor, cercetatorul Ryke Hamer a facut ceea ce stia cel mai bine si si-a adunat concluziile intr-o lucrare pe care a sustinut-o ca Teza de postdoctorat la Universitatea din Tubingen. Care a fost ecoul? Universitatea refuza testarea teoriei prezentate, iar in 1986 i se ridica licenta medicala pentru refuzul de a se conforma principiilor medicinei standard.
Bulversant si nedrept. In prezent, doctorul Ryke Hamer traieste in Spania, unde ii sunt recunoscute meritele medicale.
De ce deranja teoria doctorului si pe cine?
Veti intelege imediat. Reluand cazurile tratate si analizandu-se pe sine, Ryke Hamer a constatat ca fiecare pacient suferise la un momentdat un soc emotional puternic, in urma caruia a aparut o anumita forma de cancer. Studiile sale laborioase au evidentiat urmatoarele:
1.    orice boala este cauzata de un soc emotional, de cele mai multe ori individul nefiind pregatit sa il primeasca; incidentele personale determina vulnerabilitati si o perceptie personala. S-a demonstrat ca nu doar oamenii sunt afectati de aceasta, ci si animalele atunci cand isi pierd cuibul, teritoriul, puiul sau sunt separate de partener sau de grup.
2.    socul afecteaza o anumita zona din creier, prin lezare; acest fapt a fost pus in evidenta prin intermediul aparaturii medicale.
3.    aceasta zona transmite mesajul de depreciere catre organul de care este raspunzatoare, generandu-se tumori, leziuni sau disfunctii.
4.    dezvoltarea tumorii, a leziunii sau persistenta disfunctiei se desfasoara doar pe durata fazei active a bolii, cand apar simptome decelabile (tensiune, neliniste, lipsa poftei de mancare, lipsa somnului, maini si picioare reci).
5.    creierul are capacitatea sa declanseze programul de urgenta, care permite organismului sa depaseasca situatia, emotiile si intregul organism comuta in modul de reparare; in aceasta faza este nevoie de odihna, nutrienti adecvati, aparand simptome de oboseala prelungita, nevoie de somn, iar mainile si picioarele redevin calde. Aceasta este faza de autovindecare, foarte simpla si naturala la animale, dar ceva mai delicata la oameni.
Dupa cum vedeti, terapia inseamna folosirea resurselor personale sub supraveghere calificata. Sa fie acesta motivul respingerii tezei doctorului Ryke Hamer? Incalcarea principiilor medicinei standard insemnand fara chimioterapie, fara medicamente in general?
Aceasta teorie, Noua Medicina Germana, da sanse de vindecare a cancerului intre 95% si 98%.
Ma intreb: cum e posibil ca dintre tarile dezvoltate ale Europei, doar Spania sa recunoasca valabilitatea acestei teze? Era retorica!

                                                                       


Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentarii©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu