Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.

Se spune ca apreciezi ceva deabia cand nu-l mai ai, fie el obiect, statut social, profesional sau cineva drag. Timpul trece, viata se schimba si ceea ce parea de nagandit se intampla, pur si simplu. Neprevazutul este ceea ce da vietii culoare, ne pune in evidenta sufletul, intretine scanteia din noi.

Iubim, uram, suntem fericiti sau furiosi, frustrati sau impacati, generosi sau meschini…traim!

Conteaza cum? Cel mai mult conteaza,cum!

 

  


Cum ne putem apara de gripa

                                                                                                                                                                                                                            
                       


Gripa este un subiect de sezon, foarte dezbatut in momentul de fata. Niste prieteni mi-au oferit un fir si am aflat lucruri foarte interesante, pe care nu pot sa nu vi le impartasesc.
Ceapa, banala ceapa ne apara de gripa! Nu este vorba de consumul de ceapa, de vitamina C continuta, nu. Este vorba despre prezenta ei in incaperile in care lucram sau locuim.
Ceea ce urmeaza sa va spun am gasit pe www.forumgarden.com si sunt relatari ci comentarii:
in 1919, in SUA, cand gripa facuse 40 de milioane de victime in lume, un medic a constatat ca intr-o familie de fermieri nu era niciun bolnav pentru ca sotia fermierului punea in fiecare camera o ceapa intreaga si necuratata, intr-un vas. Concluzia lui a fost ca ceapa absorbea virusul prezent in aer.
La acel moment, acest lucru era imposibil de dovedit stiitific, dar oamenii au continuat sa foloseasca metoda de combatere a gripei si a functionat.


Un comentariu intareste cele de mai sus, mentionand ca in salonul de frumusete al unei coafeze din Arizona, unde angajatii si multi dintre clienti s-au imbolnavit de gripa, in sezonul urmator nu s-a mai imbolnavit niciun angajat dupa ce au fost asezate boluri cu cepe in incaperi.
Unei bolnave de pneumonie i s-a pus langa pat o ceapa taiata la ambele capete, infipta intr-o furculita si introdusa intr-un borcan; dimineata ceapa era neagra, iar starea bolnavei se ameliorase.
Practica arata ca prezenta cepei intr-un mediu in care exista virusi, este benefica. De aceea se face afirmatia ca ea absoarbe acesti agresori, permitandu-ne sa ne pastram sanatatea, cel putin fata de gripa si infectii respiratorii.
Mergand pe acest rationament, suntem sfatuiti sa nu consumam ceapa ramasa nefolosita, dupa ce a fost taiata, pentru ca intre timp a devenit un rezervor de toxine.
Si acest lucru a fost confirmat de practica, prin starile de disconfort digestiv  care apar.
Si nu in ultimul rand, nu dati ceapa cainilor dumneavoastra pentru ca aparatul lor digestiv nu o poate procesa!
In schimb, nu pierdeti decat cativa lei daca veti incerca sa va decorati locuinta cu cateva cepe!

Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentarii©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu