Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.
Pentru fiecare dintre noi, in centrul cotidianului se afla caminul sau ceea ce numim casa. Este locul unde ne adunam singuri sau cu familia, dupa activitatile din timpul zilei, este locul in care ne regasim pe noi si sufletele noastre, unde se nasc proiectele noastre de viata, unde radem sau plangem liberi. Este punctul nostru de echilibru, lipsit de orice constrangere.
Casa este cea care face diferenta in existenta noastra.
A dori si a realiza o casa mai ecologica nu inseamna doar a contribui la binele planetei, ci in egala masura a contribui la sanatatea personala si financiara.

Rufe albe

Nu mi-am schimbat optiunea de detergent, tot nuci indiene folosesc si vi le recomand ca cel mai eficient detergent natural si cel mai ieftin. Daca nu va aranjeaza optiunea cu adaos de soda sau bicarbonat, iata ce puteti face: preparati solutia de detergent asa cum am mentionat si cum gasiti, de altfel in instructiunile din saculeti si pentru rufe albe adaugati sare inalbitoare. Eu am incercat sa-mi procur produsele inalbitoare pe care le stiam, cum ar fi peroxidul de hidrogen, pe care mama il cumpara de la farmaie in forma Perogen, dar nu am mai gasit. Am gait insa sare inalbitoare, in hipermarket (sau in magazine cu produse bio) si sunt multumita de combinatie. Mi se pare mai usor din punct de vedere efort si timp alocat sa va preparati (sau sa folositi nucile ca atare) detergentul din nuci indiene si doar la rufele albe sa adaugati sarea inalbitoare. Veti fi multumite de rezultat si de investitie!

 

                                                                           


Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentarii©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu