Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.
Pentru fiecare dintre noi, in centrul cotidianului se afla caminul sau ceea ce numim casa. Este locul unde ne adunam singuri sau cu familia, dupa activitatile din timpul zilei, este locul in care ne regasim pe noi si sufletele noastre, unde se nasc proiectele noastre de viata, unde radem sau plangem liberi. Este punctul nostru de echilibru, lipsit de orice constrangere.
Casa este cea care face diferenta in existenta noastra.
A dori si a realiza o casa mai ecologica nu inseamna doar a contribui la binele planetei, ci in egala masura a contribui la sanatatea personala si financiara.

Un altfel de detergent

V-am vorbit mult despre nucile indiene de sapun pentru ca eu le apreciez calitatile du curatare si dezinfectare. Va spuneam ca prefer solutia de nuci pentru ca masina mea de spalat nu accepta apa foarte fierbinte si atunci nu ar fi eficient detergentul.                                                                                                                                             De fiecare data ma uitam cu parere de rau la cojile pe care le aruncam, neavand gradina sa le folosesc ca ingrasamant natural. Stiam ca mai au resurse si pentru curatenie, asa ca am incercat: am adaugat o lamaie taiata in bucati mici si 5-6 picaturi de ulei esential pentru conservare. Acest amestec il folosesc pentru spalarea cratitelor, a vaselor din care mananca si bea cainele meu, pentru curatarea cadei de baie si a chiuvetelor.           E nevoie de ceva mai mult efort si poate timp, dar efectul merita! Si nici mainile nu au de suferit.Amestecul il pastrez in frigider.
S-ar mai putea sa mixati totul pentru a obtine o pasta, dar nu stiu cum va raspunde teava de evacuare, asa ca eu il folosesc cu cojile intregi. In final adun reziduurile si le arunc in cosul de gunoi.


Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentarii©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu