Acasa     Contul Meu     Contact    
Produse BioCasaImbracaminteHranaIngrijireDiverseArhivaContact.
Pentru fiecare dintre noi, in centrul cotidianului se afla caminul sau ceea ce numim casa. Este locul unde ne adunam singuri sau cu familia, dupa activitatile din timpul zilei, este locul in care ne regasim pe noi si sufletele noastre, unde se nasc proiectele noastre de viata, unde radem sau plangem liberi. Este punctul nostru de echilibru, lipsit de orice constrangere.
Casa este cea care face diferenta in existenta noastra.
A dori si a realiza o casa mai ecologica nu inseamna doar a contribui la binele planetei, ci in egala masura a contribui la sanatatea personala si financiara.

Alternative ecologice
Cred ca sunteti de acord cu mine cu privire la importanta locuintei in viata noastra. Din pacate nu toti oamenii se pot bucura de confortul si intimitatea caminului propriu. Asta este o alta durere!
Incerc sa ma informez despre materiale sanatoase de finisare si furnizori, produse bio. Am costatat ca sunt multe alternative si ca in Romania exista o piata deja formata in acest sens. Produsele nu sunt romanesti, dar cel putin se gasesc.
In acest sens, producatorii au preluat retete vechi, traditionale pe care le-au imbunatatit sau uneori nici nu a fost nevoie. Moda retro este prezenta si aici si cu mare succes.
                        


Pentru curatenia de primavara am remarcat doua produse naturale interesante:
    vopsea pe baza de cazeina (proteina din lapte), faina de marmura, borax, talc si caolin. Este potrivita pentru pereti de interior si tavane, mai ales suprafete absorbante.
    vopsea minerala pentru pereti care se poate aplica si peste vopseaua alchidica si pe suport de gips-carton, beton sau lemn. Contine un amestec de silicati de sodiu, celuloza, talc, si se poate pigmenta. Este o vopsea foarte aderenta.
In functie de amploarea lucrarilor si de planurile dumneavoastra concrete, puteti face multe alte optiuni. Aveti posibilitatea sa cereti informatii despre problemele dumneavoastra punctuale, accesand  www.naturalpaint.ro si tot de la ei puteti si achizitiona produsele alese. Sper ca nu va trece mult timp pana ce produsele bio autohtone de amenajari interioare sa apara pe piata pentru ca nu ne lipseste nimic, poate doar vointa.
                                                                                                                         


Adaugati Comentariu:

Ultimele articole


Ultimele stiri


Ultimele comentarii©2009 . All rights reserved. WebDesign si Gazduire Web de: www.siteuriweb.eu